subota, 22. kolovoza 2015.

OSTAVLJENA SAT VREMENA PRIJE VJENČANJA: Razlog bi slomio svaku ženu!Cyndi Maisonneuve sjeća se svakog detalja dana kada se trebala udati za svojeg zaručnika, dečka kojega je upoznala prije dvije godine, s kojim je planirala zajednički život, djecu, budućnost.


“Stajala sam u vjenčanici iz snova, sestra mi je popravljala veo. Pitala me jesam li nervozna, odgovorila sam kako za to nemam razloga. On je baš super frajer, rekla sam. Često se toga sjetim. Prije bih zaplakala, a danas mi je to smiješno”, rekla je 30-godišnja Cyndi koja je svoje iskustvo odlučila podijeliti sa svijetom, preko The Guardiana.
Ljubav svojeg života je upoznala dvije godine ranije, na utakmici baseballa. Bio je visok i zgodan, govorio je lijepo i, pola godine kasnije, kleknuo je pred nju, na plaži u suton, te ju zaprosio. Trebalo je to biti vjenčanje iz snova. Odlučili su se vjenčati na Havajima.

“Odlučili smo se vjenčati na plaži. Nismo željeli veliku svadbu, jer je moja obitelj brojna, a njegova nije. Nisam željela da ta svadba bude samo o meni”, prisjeća se nesuđena mladenka.

Tog je dana sve bilo idealno. Osim manjih nesuglasica sa njegovom sestrom, sve je išlo glatko. Međutim, sat vremena prije no što je trebala sa tatom krenuti prema oltaru, u njezinu je spavaću sobu uletio zaručnik. Plakao je kao kišna godina, a onda joj i rekao: “Ne mogu se oženiti za tebe!” Bila je u šoku.

“Ništa ga nisam pitala niti mu na to odgovorila. Samo sam mu naredila da izađe iz sobe. Osjećala sam se poniženo, kao da mi je zabio nož u leđa. Što je najgore, nije mi to planirao reći u oči, već je tražio moje djeveruše da mi priopće kako se on ne može vjenčati. Zgadio mi se”, opisala je svoje osjećaje. Iduća 24 sata bila su joj najgora u životu.

Hodala je po plaži izgubljena, ostala sa obitelji na Havajima, a onda se, 6 tjedana kasnije, kad se malo oporavila, ponovno susrela s njim.

“Tip mi se gadio i pitala sam se što sam uopće vidjela u njemu. Konačno mi je rekao zašto je to učinio. Nije htio djecu”, otvoreno je priznala žena poražavajući razlog zbog kojeg joj je slomo srce i zbog čega je godinama bila nesretna.

Danas, punih 6 godina kasnije, Cyndi na stvari gleda drugačije.

“Sve što mi se dogodilo pomoglo je da me oblikuje u ženu kakva sam danas. Preispitala sam sebe, što ja želim od života, što sam sposobna dati i što bi mi netko drugi u životu trebao osigurati. I dalje želim brak, i dalje želim djecu. Od svojih želja nikada neću odustati”, kaže Cyndi koja je trenutno u sretnoj vezi. Sjećanja na dan kada je ostaveljena pred oltarom više ju ne bole, a svima koji su nešto slično prošli, poručuje: “Sve se događa s razlogom.”
(Net.hr)

0 komentari:

Objavi komentar