nedjelja, 28. lipnja 2015.

Kokos Torta


Njezna je i lagana , a kokos joj daje jedan tako fini ukus da poslije jednog
komada slijedi obavezno zavirivanje u frizider i rezanje sljedeceg:)

Autor: cipelica

Sastojci
9 bjelanaca
200 gr secera
250 gr kokosa
6 kasika brasna
krema
9 zumanaca
200 gr secera
250 gr maslaca
250 ml slatke pavlake (vrhnja)

Priprema
Kore:
1. Izmutiti bjelanca sa secerom i sok od 1/2 limuna .
2. Lagano umijesati kasikom kokos i brasno.
3. Ispeci 3 korice u kalupu za torte.
Krema;
1. Na pari umutiti zumanca sa 200 gr secera.
2. Kad se ohladi dodati 250 gr umucenog putera i sve izmijasati u finu kremu. U to dodati i
cvrsto umucenu slatku pavlaku(vrhnje).
3. Korice malo poprskati secernim sirupom i mazati filom.

0 komentari:

Objavi komentar