subota, 25. travnja 2015.

Šta boja vaših očiju govori o vama



Na boju očiju mogu uticati mnogobrojni faktori. Neki od njih su količina i vrsta pigmenta u šarenici oka i genetska predispozicija. Boja očiju se često može mijenjati, najčešće kod beba, kod djece u pubertetu, trudnica, a nije rijedak slučaj da se boja očiju promijeni i nakon nekog traumatičnog iskustva. U svakom slučaju, pogledajte šta vaša boja očiju govori o vama.

 Smeđe oči

Za dame smeđih očiju obično se kaže da su prizemljene i da čvrsto stoje sa obje noge na zemlji. One su pouzdane i skoro pa uvijek će reći ono što misle. Takođe, dame koje imaju smeđe oči su ljubazne, vesele i pune ljubavi. One su veoma druželjubive i veoma lako sklapaju prijateljstva.



Plave oči

Plavooke dame imaju tendenciju da budu veoma živahne. One su iskrene, otvorene i veoma pronicljive. Takođe, one imaju i tendenciju da održavaju dugoročne odnose i veze.



Boja lješnjaka

Za dame očiju boje lješnjaka se kaže da su empatične i osjetljive na druge ljude. Smatra se da su one osjećajne, lijepe i pune ljubavi. One vole izazove i rizikovanje. Takođe, one se često vode pravilom da u životu sve treba probati.



Sive oči

Dame sa sivim očima imaju unutrašnju snagu. Poznate su po svojoj sposobnosti da se uklope i prilagode svakoj situaciji. One su, takođe, veoma dubokoume i osjećajne.



Boja ćilibara

Dame koje imaju oči boje ćilibara ili zlata čine se rezervisanima, ali su zapravo veoma šarmantne i tople. Vole da imaju mnogo prijatelja i imaju potrebu za prihvatanjem; uspješne su u društvenim interakcijama. One razmišljaju izvan okvira i vole da stvari budu malo drugačije.



Zelene oči

Zelene oči su znak nježne i suosjećajne žene. Takođe, dame sa zelenim očima su veoma lijepe. One su strastvene i imaju divne veze. Međutim, one imaju tendenciju i da budu prilično ljubomorne.



Crne oči

Neke žene imaju crne oči, ali najveći dio vremena njihova boja je tamno smeđa. Dame sa crnim očima su misteriozne i ne puštaju previše ljudi u svoj život. One su veoma strastvene i vole život. Takođe, crnooke žene su i veoma senzualne.

Autor: minimagazin.info

0 komentari:

Objavi komentar