srijeda, 8. travnja 2015.

Prave ljubavi postoje: Ova priča će vas rasplakati!


I to ne samo u bajkama. Postoje i u realnom životu, pročitajte priču i uverite se.

Dečko i devojka su se zaljubili jedno u drugo. Problem je nastao onda kada se njena porodica usprotivila njihovoj vezi jer je on siromašan.


Oni su vremenom videli da je on dobar čovek i da njihova ćerka treba da se zabavlja sa njim, međutim postojao je još jedan problem: on je bio vojnik i kada je izbio rat,  on je poslat u inostranstvo na godinu dana.

Nedelju dana pre nego što je krenuo on je kleknuo pred voju dragu i rekao joj da bi voleo da ga čeka.

Dogovorili su se da naprave svadbu čim se on vrati. Međutim dogodila se tragedija. Ona je doživela tešku saobraćajnu nesreću. Kada se probudila u bolnici i videla da roditelji plaču pored njenog kreveta, znala je da nešto nije u redu.

Doživela je teško povredu mozga, koja je uticala na to da se nervi na jednom strani lica pretrpeli
oštećenje. Njeno divno lice bilo je uništeno. Kada je videla svoj odraz u ogledalu počela je da plače: “Izgledam kao čudovište”. Mislila je da se takva nikad neće dopasti svom vereniku i odlučila je da mu se više ne javlja. Pisao joj je godinu dana ali ona nije odgovarala.

Nakon godinu dana majka je rekla: “On se vratio!”

Devojka je molila majku da ne dozvoli da je vidi: “Majko molim te ne daj mu da me vidi ovakvu!” Majka joj je rekla nеšto neočekivano: “On se ženi!” Iako nije želela da ga vidi, devojka ga je volela svim srcem i jako je rastužila ova vest. Uzela je pozivnicu da pogleda i iznenadila se: Njeno ime je tu stajalo!

Dok je u neverici gledala mladić je ušao na vrata sa cvećem. On je kleknuo ispred nje: Udaj se za mene, ona je prekrila lice rukama: “Sada sam ružna, ne gledaj me. ”

Tvoja majka mi poslala tvoje fotografije, Volim te.

0 komentari:

Objavi komentar