četvrtak, 17. prosinca 2015.

DUGO SKRIVENO ISTRAŽIVANJE UGLEDALO SVJETLO DANA: OVE SJEMENKE UBIJAJU RAK!


Nedavnom objavom znanstvene studije u British Medical Journalu razotkrivena je jedna od najgnjusnijih zdravstvenih prijevara koja je desetljećima ubijala ljude na najgori i najokrutniji način. Riječ je o kemoterapiji.

Stravično je za pomisliti kako je humanost nestala iz svijeta farmacije i medicine. Umjesto da se osobama s terminalnim bolestima pomaže u borbi sa sve većom pandemijom kancerogenih oboljenja, njihovo i onako narušeno zdravlje upropaštavano je s najtoksičnijim, nazovi, lijekovima, piše Dnevno.



Dr. Hardin B. Jones, viši profesor medicinske fizike i fiziologije na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji, proučavao je životni vijek oboljelih od raka više od 25 godina, kada je došao do zaključka da, unatoč uvriježenom mišljenju, kemoterapija uopće ne djeluje već samo pogoršava…

Naime, lijekova iz prirode, potpuno učinkovitih i bez ikakvih nuspojava je cijelo mnoštvo – no jedna studija, iako javno objavljena vješto je skrivena od očiju javnosti. I dok mediji svijeta prenose PR članke o kemoterapiji i ovoj smrtnoj industriji, s druge strane svi šute o svima dostupnom lijeku koji je revolucionaran, koji liječi rak i to već za 24 sata i kod najtežih oboljenja.



Istraživači sa Sveučilišta u Kentuckyju proveli su istraživanje svojstva ekstrakta sjemenki grožđa. Otkrili su da ono aktivira smrt 76% stanica leukemije i raka u roku od 24 sata, a koje su izložene ekstraktu u laboratorijskom eksperimentu. Njihovo istraživanje, objavljeno u glasilu Američkog udruženja za istraživanje raka, pokazalo je da ekstrakt sjemenki grožđa izaziva uništenje stanica leukemije “uključivanjem” proteina poznatog kao JNK koji regulira uništavanje stanica raka.



Zanimljivo je naime, kako industrija raka vrišti o pandemiji ove navodno neizlječive bolesti i kako se širi neutemeljeni strah od smrtnosti, dok znanost ima javno dostupna istraživanja i studije koje pokazuju da rak nije ništa opasniji od bilo koje druge bolesti koja može ali i ne mora rezlutirati smrću, ukoliko se ne liječi agresivnim i neučinkovitijim, već prirodnim i učinkovitim metodama, koje se nažalost skrivaju od široke javnosti!





novi.ba

0 komentari:

Objavi komentar