srijeda, 21. listopada 2015.

ČUDO OD BILJKE: Povećava grudi ženama, a od muškaraca pravi ljubavnike iz maštePriroda nije bila velikodušna prema svima nama, a za one čiji je san da imaju veće grudi, sada postoji potpuno prirodno rješenje. Pomoću ovog sjemena možete povećati veličinu grudi za čak dva broja!


Magično sjeme piskavice može se naći u svakoj prodavnici zdrave hrane, a bogato je proteinima, mineralima i vitaminima. Veoma je hranljivo i ima puno dobrih efekata na zdravlje.

U zapadnoj medicini, sjeme piskavice koristi se za infekcije grla, pluća i disajnih puteva. Dobro je u borbi protiv alergija i groznice jer stimuliše rad bubrega I pluća i zagrijava tijelo. Takođe smanjuje nivo holesterola i poboljšava varenje.

SJEME PISKAVICE I GRUDI

Znamo da zvuči nerealno, ali sjeme piskavice vam stvarno može pomoći da povećate grudi. Ovo sjeme sadrži veliku koncentraciju fitoestrogena koji utiče na rast grudi.

Postoje dva načina na koje možete koristiti ovo sjeme: masaža ili čaj.

MASAŽA

Stavite sjeme piskavice u vodu i ostavite da prenoći. Iskoristite ovu vodu da narednog dana izmasirate grudi.

ČAJ

U malu šerpicu stavite 200 ml hladne vode i 2 kašike sjemena piskavice. Stavite šerpu na šporet i sačekajte dok ne provri. Kada dostigne tačku ključanja, sklonite je sa šporeta i ostavite da odstoji 20 minuta. Procjedite sjeme i po želji dodajte malo limuna i meda. Ne pijte više od dve šolje na dan.

PRIRODNA VIJAGRA ZA MUŠKARCE

Sjeme piskavice takođe je odlično za muškarce jer sadrži diosgenin, supstancu koja djeluje kao vijagra. Jedno istraživanje pokazalo je da je sjeme piskavice sjajan afrodizijak.

Izvor: dnevno.rs0 komentari:

Objavi komentar