utorak, 4. kolovoza 2015.

Bolesti štitnjače potiče od ogorčenja i zaleđenih emocija!URADITE OVO I OZDRAVIT ĆETE!
Slijedi recept dr Igora Knjazkina, čuvenog liječnika iz Sankt Peterburga, u emisiji o zdravlju na Prvom programu ruske televizije. Treba ga koristiti kod smanjene funkcije štitnjače (hipotireoza).
Navečer, prije odlaska u krevet uzmite glavicu crnog luka i prerežite je na dvije polovice, tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitnjače ovim polovicama crnog luka – prvo jedan režanj za jedan režanj pa onda drugi. Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok djeluje preko noći. Ovo je je dnostavan način, kojim se potpuno prirodno potiču funkcije štitnjače.
Savjet dr. Torsunova – Pjevajte!
Doktor Oleg Torsunov savjetuje svima, koji imaju problem sa štitnjačom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlijezde, da pomognu svom oboljelom organu tako što će – pjevati (grlena čakra!) On kaže da su štitna žlijezda i uopće, cijeli endokrini sustav, tijesno povezani s ljudskim emocijama, posebno s emocijom ljubavi. Štitnjača boluje kod osoba koje snažno proživljavaju sve što im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraju sa osjećajem duboke povrijeđenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnjači i ona počinje bolovati. Emocije moraju biti pokretne.

Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pjevanjem. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma. Doktor Torsunov kaže:”Pjevajte. Pjevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlijezdi. Čvorići u štitnjači nestat će sami od sebe. Pjevajte vesele pjesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi.

0 komentari:

Objavi komentar