utorak, 9. lipnja 2015.

O 23 GODINE: U isto vrijeme je IMA SAMpostao OTAC i DEDA, a cio svijet mu se divi zbog toga!



Tomi Konoli (23) je bio sasvim običan mladić sa sasvim prosečnim interesovanjima – student, atleta i radnik, kada mu je jedna sitnica preokrenula ceo svet. Odjednom se našao u ulozi oca, a sedam dana kasnije postao je i deda.

Sve je, naime, počelo kada ga je putem Fejsbuka kontaktirala njegova rođaka Anđela (17). Nisu se videli dugo vremena, ali ona je prolazila kroz težak period i nije imala kome drugom da se obrati. Naime, borila se sa zavisnošću od droge, napustila je školu i zatrudnela. Bila je u naizgled bezizlaznoj situaciji. Tomi nije razmišljao ni trenutka – čim je pročitao poruku, seo je u automobil i pokupio Anđelu.
Kako je rekao medijima, želeo je da osigura bebi pristojan i miran život. Anđelu je usvojio i tako pred zakonom postao njen otac, a Anđela se nedelju dana kasnije porodila i time ga načinila dedom. Danas, Tomi i dalje studira, dok u isto vreme radi i posao sa punim radnim vremenom.
– Nije mi teško. Anđela nije kriva za to što joj se desilo. Ona je samo mlada devojka kojoj treba pomoći – izjavio je ovaj neverovatan mladić.
Izvor: dnevno.rs

0 komentari:

Objavi komentar