nedjelja, 12. travnja 2015.

Zapečene pileće šnicle


Sastojci

600 g pilećih odrezaka
2 žličice Vegete Twist za piletinu
250 ml slatkog vrhnja
2 žlice ulja
50 g naribanog sira edamera


Priprema
1. Piletinu narežite na tanje odreske i pospite Vegetom Twist piletina pa neka odstoji oko
30 minuta.
2. Odreske popecite u tavi na zagrijanom ulju sa svake strane oko 5 minuta, do zlatno žute
boje.
3. Pripremljene odreske stavite u vatrostalnu posudu, prelijte slatkim vrhnjem, pospite
naribanim sirom i pecite u pećnici zagrijanoj na 230°C oko 10 minuta.

Posluživanje
Odreske poslužite uz kuhano povrće po želji.
Savjet
Umjesto edamera, možete upotrijebiti bilo koji drugi polutvrdi sir.

0 komentari:

Objavi komentar