Sastojci
1 pakiranje Tiramisu krema Dolcela
150 ml kave
3 žlice likera od kave
1 žlica šećera u prahu
150 g sira mascarponea
300 ml mlijeka
10 piškota
kakao u prahu
Priprema
1. Na komadiće izlomite piškote, posložite ih u čaše i prelijte s 50 ml tople kave u koju ste
umiješali 3 žlice likera.
2. U dubokoj posudi dobro izradite sir mascarpone sa šećerom, dodajte 100 ml preostale
kave, mlijeko i prašak za Tiramisu kremu pa miksajte oko 5 minuta.
3. Gotovu kremu prelijte preko piškota.
Posluživanje
Tako pripremljenu poslasticu ostavite oko 2 sata u hladnjaku i potom ukrasite kakao
prahom.
Savjet
U kavu možete dodati narančin sok, a u kremu naribanu narančinu koricu.
0 komentari:
Objavi komentar