srijeda, 22. travnja 2015.

OVA KUĆA S PRIVATNOM PLAŽOM KOŠTA MANJE OD POLA EURA: Ali ima jedna sitnica…


Kuća u Norveškoj sa privatnom plažom koja se nalazi na mirnom uzvišenju sada je na prodaji po ceni od samo 5 dinara.


Međutim, postoji samo jedan uslov za potencijalnog kupca, a to je da on mora da se fokusira i da uloži napore u obnovi svoje imovine kako bi ona opet stekla staru slavu.
Na ostrvu Buoja na obodu polarnog arktičkog ugla nalazi se ova građevina koja je nenaseljena od 1970. godine, kada je poslednji stanar ovde živeo. Iako je kuća potpuno uništena, pogled je neverovatan, a okolina izgleda fantastično.

– Nadao sam se da ću nekako popraviti, ali se to nikad nije desilo. Prava je šteta da se tako lepo imanje raspada danas i da niko nema nikakve koristi od njega – rekao je Kent Karlsen u čijim je rukama ova kuća.
On je dodao da ne želi da proda kuću nekom ko bi je takođe zanemario, nego da je ponudio nisku cenu kako bi se uverio u to da će joj novi vlasnik vratiti stari sjaj renoviranjem i održavanjem. Naravno, neophodna je želja kao i strast kako bi se na ovom mestu sve dovelo u red.


Vlasnik je objasnio da će doneti odluku o pravom kupcu tek kad bude dobro razmotrio sve ponude i kada ga novi vlasnik ubedi da je on pravi.


Izvor: Telegraf.rs

0 komentari:

Objavi komentar