Sastojci
Potrebno je:
3 lista većih oblandi
800gr šećera
2dcl vode
250gr margarina
600gr mleka u prahu
100gr crne čokolade
Priprema
Umutiti mikserom margarin i mleko u prahu.Šećer i vodu ušpinovati da bude gusto i muteći polako dodavati u umućen margarin i mleko u prahu. Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.Masu prohladiti i staviti masu sa čokoladom na list oblande, preko mase opet list oblande, pa bela masa pa list oblande. Pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći da se ohlade.
Potrebno je:
3 lista većih oblandi
800gr šećera
2dcl vode
250gr margarina
600gr mleka u prahu
100gr crne čokolade
Priprema
Umutiti mikserom margarin i mleko u prahu.Šećer i vodu ušpinovati da bude gusto i muteći polako dodavati u umućen margarin i mleko u prahu. Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.Masu prohladiti i staviti masu sa čokoladom na list oblande, preko mase opet list oblande, pa bela masa pa list oblande. Pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći da se ohlade.
OVO MI ZVUCI JEDNOSTAVNO MORAM PROBATI
OdgovoriIzbrišiprosto-MAMI.....sutra probam !!
OdgovoriIzbrišiMeni se super uspinovao šećer , samo mi je ful cini mi se bio redji malo mi je iscureo. ..Valjda ce se stegnuti...
OdgovoriIzbriširekla sam mami da ne pravi oblatne al tvrdoglavo je to
OdgovoriIzbriši