petak, 27. veljače 2015.

Napitak za ravan stomak i tanje butine-Tri kilograma i deset centimetara struka manjeNapitak za ravan stomak i tanje butine-Tri kilograma i deset centimetara struka manje!
Nutricionistkinja Sintija Sas je osmislila prirodan “Sasi napitak” koji za 4 dana konstantnog konzumiranja skida 3 kilograma i 10 centimetara oko struka. Sastoji se od svežeg đumbira, listića mente, jednog krastavca, limuna i 8.5 čaša vode.

Sami napravite napitak. Operite limun, isecite ga na pola i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne ljuštite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite, nasecite na kolutiće i dodajte u vodu. Prethodno operite i dodajte 8 do 12 listova sveže nane. Oljuštite đumbir srednje veličine i narendajte u mešavinu. Sada sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider da odstoji preko noći. Sledeći dan, kao i naredna tri, pijte samo taj rashlađen napitak. Možete ga procediti svaki put kada ga sipate u čašu.
Sasi voda sadrži nula kalorija i smatra se da ona potpomaže mršavljenju. Ubrzava proces sagorevanja masnih naslaga i smanjuje stomačić.(prva.rs)

1 komentar: