ponedjeljak, 23. veljače 2015.

MAJKA OSTAVILA TEK ROĐENU BEBU: A onda se desilo nešto što je sve šokiralo!


Tek rođenu bebu je ispred svog stana u nedjelju uveče čuo mještanin Žitišta Bojan Miholjčić. On je čuo dječiji plač u hodniku ispred vrata svog stana, i kada je otvorio vrata, prizor je bio šokantan, prenosi Blic.



“Pozvao sam suprugu da pričuva bebu, a ja sam potrčao ispred zgrade u nadi da ću uhvatiti onoga ko je ostavio bebicu. Moja supruga i komšije odmah su kontaktirali policiju i hitnu službu Doma zdravlja Žitište. Policija i hitna pomoć stigli su za par minuta. Bebu smo umotali u ćebence, unijeli smo je u stan, gdje je doktorka odmah pregledala. Tu smo i ustanovili da se radi o djevojčici – izjavio je Bojan Miholjčić za lokalni Info-centar Žitište.


On priča da još nije bio došao sebi od šoka, kada je uslijedio novi stres. Sat i po nakon što je beba odnijeta i zbrinuta, na njegova vrata zakucala je majka ostavljene bebe. Ona je, po Miholjčićevim riječima, bila vidno potrešena i tražila je da joj vrate bebu.
“Primili smo uzrujanu majku u naš stan, porazgovarali smo sa njom, objasnili joj da je beba na sigurnom, ali smo morali pozvati policiju. Oni su je odveli na razgovor u policijsku stanicu. Još smo u šoku, ali nam je laknulo kada smo čuli da je mala beba zdrava i da je zbrinuta u bolnici – kaže Bojan Miholjčić za Info-centar.

(Telegraf.rs)

0 komentari:

Objavi komentar